Duitsland - onbekend Mediterraan!

Dat Duitsland meer te bieden heeft dan bier en worst zouden we nu toch moeten weten! We kunnen er vanuit gaan dat we dat met deze aflevering in het rijke sprookjesachtige landschap van de Pfalz wederom hebben aangetoond.

Man, eerlijk gezegd kan ik me -terwijl ik dit schrijf- niet eens herinneren wat ik er allemaal aantrof. En alles met die, hoe zal ik het zeggen, zuivere kwaliteit. Dat komt door het uitzonderlijke klimaat: ‘Mediterraan’, maar wel met een frisse bries. Alles groeit er langzamer en hoe mooi is dat, want alles wat langzamer groeit, heeft het meer tijd om tot wasdom te komen en de smaak tot perfectie te ontwikkelen.

Ik ontmoette wijnboeren, koks, vruchtentelers, slagers, bakkers, huisvrouwen en wat voor ambachtsmensen dan ook. En steeds weer kwam de conclusie 100% overeen met mijn visie op eten: ‘De Kracht Van Eenvoud’; doe zo min mogelijk met een zo hoogwaardig ingrediënt, dan wordt koken kinderspel en dansen de smaken in je mond! Ik zou zeggen: spring eens in de auto en ervaar zelf de gastvrijheid, het comfort, de schoonheid en natuurlijk het eten van deze opmerkelijke regio bij onze Oosterburen.


Hotels Duitsland ( Karlsruhe )

Hotel Der Blaue Reiter
Dit 4 sterren design hotel heeft stijlvolle ruime kamers en is genoemd naar de beroemde Duitse kunstbeweging. Het hotel heeft gratis Wi-Fi en een heerlijk ontbijtbuffet.


Hotels Duitsland ( Wachenheim )

Hotel Goldbächel
Dit rustige hotel laat u genieten van de prachtige omgeving van de Pfalz. Het heeft een spa en biedt traditionele gerechten in het eigen restaurant.


Hotels Duitsland ( Bad Dürkheim )

Hotel Weingarten
Traditioneel hotel aan de rand van de eigen wijngaard. Het hotel is van alle gemakken voorzien en heeft geen eigen restaurant. U kunt wel de zelf gemaakte wijn proeven van het hotel en genieten van diverse wandelroutes.


Hotels Duitsland ( Sankt Martin )

Wiedemann's Weinhotel
Het luxe hotel heeft een prachtige ligging in Sankt Martin, en heeft een buitenzwembad en wellness- en fitnessfaciliteiten. Ook kunt u hier genieten van traditionele en lokale gerechten in het restaurant en kunt u kilometers wandelen in de prachtige natuur aan de rand van het Paltserwoud.


Hotels Duitsland ( Neustadt )

Hotel Tenner
Het prima, maar eenvoudige hotel ligt omgeven tussen wijngaarden en biedt goede kamers met gratis Wi-Fi. Kom genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet, wat in de zomer gebruikt kan worden op het heerlijke zonneterras.


Afbeeldingen

Zoek in gerechten


Website ontwikkeld door Media647 | Produktiekeuken TV | Design in beeld