Coop Supermarkten & Eerlijk, ambachtelijk vers

Coop is een Nederlandse supermarktorganisatie met een coöperatiestructuur. Hierdoor neemt de organisatie een unieke plaats in de Nederlandse foodretail in. 

Leden van onze coöperatie zijn consumenten en ondernemers. Hun belangen zijn verenigd in ruim 230 modern ingerichte supermarkten. Elke supermarkt zorgt voor aanbod dat aansluit bij de plek waar de winkel gevestigd is. Zo zijn er ook veel lokale producten bij jouw Coop te verkrijgen. In onze supermarkten staat de klant centraal. Onze medewerkers helpen onze klanten daarom graag bij hun dagelijkse boodschappen. 

René Pluijm & Coop
Coop is altijd opzoek naar eerlijk en ambachtelijk eten. We willen onze klanten verrassen met gezonde en verse producten maar ook zeker inspireren. Daarom hebben wij een fantastisch culinair genieter gevonden in René Pluijm, die voor Coop menu suggesties gaat doen met onze eerlijke, verse en ambachtelijke producten! 

Menusuggesties
In elke aflevering is er een terugkerend onderdeel, waarbij er met producten van Coop een menusuggestie gedaan wordt waarbij de klant heel eenvoudig in een paar minuten een gezond en lekker gerecht kan maken. Alle gerechten van René en meer zijn terug te vinden op coop.nl en in jouw Coop winkel. 


Meer informatie over Coop en onze acties?

Bezoek onze website Zoek in gerechten
Website ontwikkeld door Media647 | Produktiekeuken TV | Design in beeld